Einde onrust met een opgeruimd huis

 

Het kan zijn dat jouw hele huis aandacht nodig heeft en dat je niet zo goed weet waar je moet beginnen met het creëren van een opgeruimde leefomgeving. Of misschien weet je al dat je meerdere sessies bezig wilt en het eindelijk goed aan wilt pakken. In dat geval is het handig in een pakket te investeren.

Tidy my temple traject!

8 sessies van 3 uur | € 1320,- incl. BTW

Voor jou als:

  • je toe bent aan verandering (, maar het spannend vindt)

  • je moeilijk keuzes kunt maken die echt dienend voor jouw geluk zijn

  • je door de spullen je huis en leven niet meer ziet

  • rust in je hoofd en huis wilt

Wat krijg je?

  • je weet waar al je spullen liggen en kan er zo bij
  • energie en ruimte voor dingen en mensen die je echt leuk vindt,

  • je huis is een volledig opgeruimde tempel van rust 

  • waar alles een plek heeft,

  • je hoeft nooit meer zo rigoureus op te ruimen

  • persoonlijk naslagwerk van iedere werkafspraak
  • hulp/hotline op afstand via de app tijdens gehele traject
  • ruimtebesparend en overzictelijk kleding vouwen op z’n Marie Kondo’s

Losse modules

Is er een deel van je huis dat je wilt aanpakken of voelt het opruimen voor jou als met je tenen voelen aan het koude water voor je overtuigd door bent? De weg naar verandering kan spannend zijn. Een losse module die jou in onbepaalde tijd voorziet van fijne opruimkneepjes toegespitst op bijvoorbeeld jouw kledingkast of woonkamer is ook mogelijk. 

Een losse module kan handig zijn om jezelf een opstart te geven, om even af te tasten of om het opruimproces op zijn beloop te laten. Misschien speelt prikkelgevoeligheid of je financien een rol in het vragen om mijn hulp. 

Als je niet direct weet of je voor specifieke tijd gebonden wilt zijn, kun je daarom ook gebruik maken van meerdere losse modules. Zo kun je de werkafspraken verkleinen tot 2 uur opruimcoaching voor het tarief van 55,- per uur. We hebben een intakegesprek en gaan dan al ontdekkend simpelweg aan de slag. Gaandeweg het proces wordt duidelijk wat je nodig hebt en wilt. Dit is een praktische en laagdrempelige manier om kennis te maken met zowel mij als een grondig opruimproces. Weet dat alles bespreekbaar is en we altijd op maat kunnen kijken wat er mogelijk is. 

Met losse modules kun je net als met een traject natuurlijk ook je spullen en huis volledig onder handen nemen. Het hoeft kwa investering geen verschil te maken, maar het opruimproces heeft op deze manier wat meer een organisch en/of vrijblijvend verloop dan het bovenstaande traject.

Tarief

Een ideale losse module is 220,- waarbij je in een intakegesprek van maximaal een uur en een werkafspraak van 3 uur investeert. De werkafspraken van 3 uur daarop volgend zijn 165,-. Besluit je gaandeweg dat je een op maat gemaakt pakket wilt voor een deel of je hele huis, dan krijg je de intake-kosten van € 55,- gerestitueerd.

Op maat gemaakt pakket
Omdat ieder huis en zijn bewoner(s) anders is is dit maatwerk en zal ik voor het begin van het op maat gemaakte pakket een analyse maken, waarop de offerte berust. Deze offerte blijft een indicatie die afhangt van de mate van zelfstandigheid. Hoeveel wil en kan je zelf doen en wat doen we samen? Blijvend succes in jouw opgeruimde huis is gegarandeerd met toewijding en dit pakket die je als stok achter de deur hebt.

Het eerste stapje

Wil je meer weten, kun je me natuurlijk een berichtje sturen. Ik realiseer me dat het een moeilijke stap kan zijn om te nemen, maar ik beloof je met discretie dat je er geen spijt van zult krijgen en een lichtvoetiger leven tegemoet gaat.